Title Image

HELP HET GROEIPOTENTIEEL VAN NEDERLAND  

Young Lady Business Academy stimuleert jonge vrouwen hun dromen écht waar te maken

De groeikracht van Nederland is gebaat bij de inzet van alle beschikbare talenten. Hoe meer talent er doorbreekt met een verschillende achtergrond, hoe slimmer en veerkrachtiger de Nederlandse economie zich de komende decennia zal manifesteren.

Om de aanwas van topvrouwen structureel te vergroten, is er nu de Young Lady Business Academy (YLBA). Deze biedt jonge vrouwen van 15 tot en met 24 jaar de veiligheid en de stimulans om ongegeneerd voor hun dromen en ambities uit te komen. Zo brengen we niet alleen veel vrouwelijk ondernemerschap tot bloei, maar ook een gloednieuw groeipotentieel voor bedrijven, overheden en politiek.

Magneet voor jonge, ambitieuze vrouwen

Het unieke van YLBA is dat we de kracht van motivatie als uitgangspunt nemen. Het maakt bij ons niet uit welke droom je koestert. Of je wilt uitblinken als ondernemer, politicus of wetenschapper. De gedrevenheid om je droom waar te maken, is bij ons doorslaggevend.

Dankzij deze filosofie is YLBA een magneet voor jonge, ambitieuze vrouwen. Stroomt het bij ons over van inspirerende dromen en verwachtingsvolle energie. En daarbij hoort dat we negativisme en relativering bewust buiten de deur houden: we focussen op je droom en hoe je die waar kunt maken. Want waarom zou een jonge vrouw haar dromen niet net zo serieus mogen nemen als een jongeman dat doet?

‘Bij YLBA zag ik voor het eerst dat een hele groep jonge vrouwen geloofde in mijn dromen, terwijl ik dacht dat ze die raar zouden vinden. Die warmte heeft me super veel vertrouwen gegeven.’ – Elles Bouwmeester

‘YLBA heeft gezorgd dat ik voor geen enkele uitdaging meer terugdeins’ – Fleur Huijs

Kortom, de leiders van morgen kom je tegen bij de YLBA. Bovendien zal de Academy dankzij het   actieve alumnibeleid de komende jaren nóg verder uitgroeien tot een thuisbasis van waaruit jonge, ambitieuze vrouwen hun talenten in heel Nederland gaan inzetten.

Bewezen succes, nu dóórpakken…

Met optredens van Neelie Kroes en Mark Rutte, het bezoek van Koningin Máxima en de aantoonbare progressie van inmiddels ruim honderd alumni heeft YLBA veel aandacht getrokken, onder meer van het tv-programma De Wereld Draait Door. Er is nu zoveel energie rond de YLBA dat we hebben besloten het initiatief groter te maken. Zodat we nog meer talentvolle jonge vrouwen kunnen bereiken; hen dat laatste zetje kunnen geven wél echt voor hun ambities te gaan.    

‘Bij YLBA heb ik geleerd groot te dromen en dat ook uit te spreken. Ook heeft het me een prachtig netwerk aan powervrouwen opgeleverd.’ – Yasmine Rjiba

Help mee! Tot dusver is YLBA is gefinancierd uit eigen middelen van de initiatiefnemer. Om nóg meer impact te maken, hebben we de hulp van u en uw bedrijf hard nodig. Word sponsor. En draag bij aan de ontwikkeling van de vrouwelijke leiders van morgen.

Meer informatie over sponsoring? Neem dan contact op met Elske Doets e.doets@ylba.nl 06-24811615