OVERZICHT WINNAARS 2023

OVERZICHT WINNAARS 2023

In 2023 werden editie 11 en 12 van Young Lady Business Academy gehouden, en dat leverde de volgende winnaars op:

Meinke van Oenen (19) wint de hoofdprijs: een speciaal traineeship van 3 maanden in de VS en een special edition Veuve Clicquot Grande Dame, de ‘Zakenvrouw van het Jaar Champagne’. Deze prijs wordt jaarlijks beschikbaar gesteld voor één van de deelneemsters van de Young Lady Business Academy door Academy oprichtster Elske Doets, in samenwerking met de Netherlands-America foundation. Lees hier het volledige persbericht.

Een eervolle vermelding gaat naar de runner-ups: Fenna Kiewiet de Jonge & Quinta Capelle. Ook zij ontvingen een special edition Veuve Cliquot.

NAAST MEINKE VIELEN OOK DEZE DEELNEEMSTERS IN DE PRIJZEN:

Suze de Boer (22) wint de Get Started-beurs van het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Zij krijgt als beginnend ondernemer een persoonlijk begeleidingstraject vanuit het ECE voor haar start-up Betterpad.

Kendra Molenaar (22) en Nisa Hasjim (17) zijn winnaars van de Orange Mill Beurs. Beide deelneemsters hebben de ambitie om te gaan ondernemen en winnen een traject tot een effectief en solide business plan te komen. Deze begeleiding wordt beschikbaar gesteld door The Orange Mill van jurylid en ondernemerscoach Joppe Stins.

Madelon Blokdijk (25) ging naar huis met het Brain Compass ontwikkel assessment. Niet alleen stelt zij zich als doel om een ‘Effie Award waardig’ Creatief Directeur te worden – ook spreekt zij met aandacht over haar droom om een inspirerend leider te willen zijn.

Quinty Marsman (22) wint een speciale prijs welke in samenwerking met de Hogeschool van Utrecht werd uitgereikt vanwege haar ambitie om zich te willen oriënteren op een mogelijke overname van een familiebedrijf. De kennismodule die zij heeft gewonnen helpt haar hierbij.     

Jessica Bood (17) wint een personal coachingtraject van Jurylid en NOBCO coach Lies Verburg (Groep Holland coaching & advies). Zij deed mee aan de Young Lady Business Academy omdat zij droomt van een eigen bakkerij.

Voor Izette Polinder (23), Akhrat Ramadan Selevani (24), Esmée Jelier (21), Zaïda Floren (21)Noor van Baarlen (21) is een kennismakingstraject gereserveerd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze laatste prijs is bedoeld voor onderscheidende deelnemers, die een hoge overheidsfunctie ambiëren, bijvoorbeeld een ministerschap.

Fotogalerij finale 2023