Title Image

Bestuur & RvA

Elske Doets wordt als directeur van de stichting YLBA bijgestaan door een Raad van Advies. De bestuursleden verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd. Zij stellen hun tijd en ervaring ter beschikking van het goede doel dat de YLBA nastreeft.

De Raad van Advies bestaat uit verschillende professionals (oud)rolmodellen en Alumni. Zij vergaderen 5x per jaar en geven richting aan het programma en de activiteiten van YLBA. Op dit moment hebben zitting: Annemarie van den Thillart, Nathaly Boelhouwer, Laura Bas, Jip den Held, Mathilde Reijngoud, Elaha Abhar, Elske Nijhof, Judith van Groos en Elles Bouwmeester.

Doelstelling

Hoofddoel van de YLBA is het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van jonge, ambitieuze vrouwen in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met als belangrijk nevendoel dat meer sleutelposities in de publieke en private sector uiteindelijk door vrouwen worden ingenomen. En er een grotere diversiteit aan mensen de directiekamers van Nederland gaat bevolken. Elk schoolniveau is welkom op de YLBA.

YLBA is vast van plan de komende jaren een uitbreiding in kwaliteit en kwantiteit te realiseren. Heeft u interesse om hier een bijdrage aan te leveren, bekijk dan hier onze sponsormogelijkheden.

YLBA is met ingang van 1 januari 2021 aangemerkt als een ANBI. RSIN van de stichting YLBA is nummer is 860956611.

Jury

Tijdens de finale van de YLBA worden kandidaten beoordeeld door een professionele jury. In 2023 zijn dit:

Joppe Stins – Eigenaar The Orange Mill

Vera Reidinga – Senior Corporate recruiter bij A.S.R. Nederland

Xaressa van Berkel – Corporate recruiter bij A.S.R. Nederland

Lies Verburg – NOBCO gecertificeerd coach en Eigenaresse Groep Holland Coaching & Advies

Nicky Roodnat – YLBA Alumna & Eigenaresse Roodnat Telemarketing

Financiële verantwoording

Bekijk hier de jaarrekening 2021/2022 en 2022/2023 van Stichting Young Lady Business Academy.