Programma

Het programma van de YLBA is kort en intensief, een soort snelkookpan. Een aantal vaste thema’s zoals onderhandelen, zelfvertrouwen, financiële onafhankelijkheid, leiderschap, neurowetenschap, non verbale communicatie, effectief communiceren, pitchen, LEF, branding, marketing en netwerken (offline en online) komen in elke editie voorbij. Evenals concrete vragen als ‘hoe verdien ik mijn geld?’, ‘hoe start ik mijn bedrijf?’ en ‘hoe start ik mijn internationale loopbaan?’

Opwindende snelkookpan…

Het programma van de YLBA is kort en intensief, een soort snelkookpan. Een aantal vaste thema’s zoals onderhandelen, zelfvertrouwen, financiële onafhankelijkheid, leiderschap, neurowetenschap, non verbale communicatie, effectief communiceren, pitchen, LEF, branding, marketing en netwerken (offline en online) komen in elke editie voorbij. Evenals concrete vragen als ‘hoe verdien ik mijn geld?’, ‘hoe start ik mijn bedrijf?’ en ‘hoe start ik mijn internationale loopbaan’?

Inspirerende rolmodellen  Omdat ervaringskennis bij ons voorop staat en door de deelneemsters wordt beoordeeld als het meest waardevol, zorgen we ervoor dat we voor elk thema aansprekende rolmodellen binnenhalen. Met hun enorme expertise zijn ze super geloofwaardig en interessant voor de deelnemers. 


BEKIJK HIER HET PROGRAMMA EN SPREKERS