FEMALE BOSS: Elske Doets in podcast

FEMALE BOSS: Elske Doets in podcast

Elske Doets (50) is eigenaar van Doets Reizen, initiator van de sociale startup BuddyBold en oprichter van de Young Lady Business Academy (YLBA). Met haar spraakmakende visie op de toekomst van samenleving en economie is ze een graag geziene gast in programma’s als Op1, WNL op Zondag en Nieuwsuur. Kernboodschap van Elske is dat we collectief moeten loskomen van oude denkpatronen en reflexen. Haar laatste boek ‘Bloei’ (‘een nieuw scenario voor groei’) heeft al vele mensen geïnspireerd een omslag in hun leven te maken. 

Met haar Young Lady Business Academy zet ze zich belangeloos in voor kansengelijkheid voor vrouwen.

In dit interview leer je van Elske:

  • Hoe je je eigen perfectionisme en faalangst kunt aanpakken
  • Wat voor impact jouw partnerkeuze op jouw carrière heeft
  • Aan welke skills jij moet werken om je dromen waar te maken

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie! Schrijf je hier in voor het (gratis) programma van de Young Lady Business Academy!

🎧 Over Female Boss
In Female Boss worden sterke vrouwen in de spotlight gezet. We hebben namelijk veel meer vrouwelijke rolmodellen nodig! Met deze bosses wil ik jou inspireren en motiveren om het beste uit je leven te halen! Wat is er als vrouw allemaal mogelijk? Hoe doorbreken we glazen plafonds? En hoe ga je om met seksuele intimidatie op de werkvloer? Welke blokkerende gewoonten ervaren we en hoe gaan we daarmee om?   
Ik spreek met mijn gasten over hun bereikte doelen, tegenslagen, stereotypering en rolmodellen. Ook ga ik met hen op zoek naar oplossingen voor de huidige ongelijkheid.