Title Image

Gender en leeftijd is geen reden meer om niet mee te doen aan YLBA!

Hoe kan het dat bedrijven en organisaties tóch steeds weer hetzelfde type mannen op sleutelposities benoemt? Hoe raak je anno 2023 uit deze hardnekkige spiraal? Omdat de tijd van praten voorbij is – vindt Zakenvrouw van het Jaar 2017 Elske Doets – organiseert zij met haar Young Lady Business Academy de 1-ste Gender Equality Impact Day voor (young) professionals. Je wordt er ondergedompeld in praktijksituaties, ervaringsfeiten en nieuwe kennis waar je direct mee aan de slag kunt. Maar vooral: het brengt je direct in contact met die aanstormende generatie super gedreven en talentvolle vrouwen die nu (te vaak) over het hoofd wordt gezien. Prominenten die hun ervaringen zullen delen zijn onder meer Sophie van Gool (econoom), Daphne Feller (BrainExplainers) en Bas Blekkingh (Nyenrode).HOE MAAK JE JOUW ORGANISATIE AANTREKKELIJKER VOOR VROUWEN? TIJD VOOR ÁCTIE!

Schrijf je in voor de 1-ste Gender Equality Impact Day van de Young Lady Business Academy!   Tijdens de Gender Equality Impact Day zowel leeftijdsgrenzen als gender los. In de eerste plaats richten wij ons op managers, beleidsmakers, strategen en bestuurders (man/vrouw/neutraal & alle leeftijden). Maar ook mannelijke studenten die impact willen maken op dit thema – en/of al vaker tijdens een van Elske’s lezingen hebben gevraagd wanneer zij nu eindelijk eens kunnen deelnemen aan YLBA! Dus: iedereen die écht meer wil doen aan gelijke kansen op de werkvloer is van harte welkom.

Wil jij met je bedrijf of organisatie ook uit die spiraal komen? En vrouwelijk talent (van alle leeftijden) aantrekken én ontsluiten? Kom dan naar de 1-ste Gender Equality Impact Day of bezoek de speciale eventpagina voor meer informatie en tickets!